CONTACT
ROUTE
HISTORIE
BEDRIJFSFILM
LINKS
HOME
PRODUCTEN
Aspen brandstof
Husqvarna
Metabo heggenscharen
Honda
Toro
De Groene Hand
NIEUWS
NIEUW GELEVERD
VERKOOP
AANBIEDINGEN
OCCASIONS
MAAIMACHINES PARTICULIER
MAAIMACHINES PROFESSIONEEL
GOLFBAANMACHINES
KLEIN MOTORISCH GEREEDSCHAP
HANDGEREEDSCHAP
TRANSPORT- VOERTUIGEN
VERSNIPPERAARS
MESSEN-BALKMAAIER
GRONDFREZEN
VEEGMACHINES/ BLADRUIMERS
AANBOUWWERKTUIGEN
TRACTOREN
HOGEDRUKREINIGER
VERHUUR
ONDERDELEN
WERKPLAATS/SERVICE
KEURINGEN
CURSUSSEN
VACATURES
CO2 PRESTATIELADDER »
 

CO2 Footprint Van den Berg Machines BV

 

Duurzaamheid


Duurzaam ondernemen is een van de pijlers binnen onze organisatie. Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu & energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid.

Zo zal ons nieuwe materieel indien mogelijk worden uitgerust met gunstigere motoren. Hiermee zal de schadelijke uitstoot tot een minimum beperkt kunnen worden. Van den Berg Machines B.V. wil een goede thuisbasis bieden voor haar personeel. Voor ons enthousiaste team van gemotiveerde, vakbekwame medewerkers vormen wij een hecht bedrijf. Daardoor kunnen wij op basis van onderling vertrouwen actief zijn voor onze klanten.

CO2-prestatieladder

Van den Berg Machines B.V. wil zich op dit moment nog niet certificeren op de
CO2-prestatieladder. Meer informatie kan gevonden worden op
www.skao.nl.

De doelstelling is wel om het energieverbruik in de komende jaren te reduceren waardoor de CO2-uitstoot wordt teruggebracht.

Om deze doelstelling te realiseren zullen initiatieven van het management maar zeker ook van de medewerkers van Van den Berg Machines B.V. worden onderzocht en daar waar mogelijk worden toegepast.

Voor het verhogen van de energiebewustwording van de medewerkers en het informeren en stimuleren zijn relevante gegevens binnen Van den Berg Machines B.V. beschikbaar en worden ook intern besproken.

CO2 - footprint

 

  Uitstoot

  Genormaliseerd per medewerker

2013

  54,8 ton CO2

  3,65

2014

  51,7 ton CO2

  3,45

2015

  51,1 ton CO2

  3,41

2016

  45,1 ton CO2

  3,22

 

Intern kan de informatie gecommuniceerd worden via de mail/website, memo of nieuwsbrief. Aan externe belanghebbende wordt via de website onze voortgang op het duurzaamheidspad kenbaar gemaakt.  De jaarlijkse rapportage met CO2-footprint en/of actuele emissie-inventaris is vanzelfsprekend beschikbaar.

 


 
uitvergroten